Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

18 Квітня, 2024 р., 13:50
     Сьогодні, 18 квітня, Ямпільська громада провела в останню путь нашого земляка, захисника України КІРІЄНКА Олексія Вікторовича, 1979 року народження, мешканця селища Привокзальне, який загинув 11.06.2023, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність в районі населеного пункту Благодатне Волноваського району Донецької області.
17 Квітня, 2024 р., 16:52
Відповідно до Правил утримання домашніх тварин, затверджених рішенням п’ятнадцятої сесії Ямпільської ради восьмого скликання від 19.11.2021 власник тварини повинен забезпечити умови недопущення втечі тварини та нападу її на людей та інших тварин. Власникам сільськогосподарських тварин та птиці забороняється випускати тварин на вулиці населених пунктів.
16 Квітня, 2024 р., 16:49
КНП,,Ямпільська лікарня "висловлює свою подяку Українському лікарському товариству в Німеччині та Оксані Улан та її команді з Гамбурга про надану гуманітарну допомогу у вигляді ходунків, милиць, штативів для інфузій, хірургічних інструментів та перевязувальних матеріалів, антисептику, подушок,постільної білизни, пледів, ковдр. Надана гуманітарна допомога буде введена в експлуатацію нашого лікувального закладу, що покращить якість обслуговування хворих, не буде використовуватися в комерційних цілях.   КНП,,Ямпільська лікарня " Ямпільської селищної ради Шосткинського району Сумської області багатопрофільний лікувальний заклад, розташований у північно-східній частині Сумської області за 180 км від обласного центру м.Суми.  Також висловлюємо подяку компанії по доставці ,,НОВА ПОШТА" за безкоштовну доставку гуманітарної допомоги.  Дякуємо за гуманітарну допомогу благодійному фонду ,,HELP FOR UKRAINE ".
16 Квітня, 2024 р., 16:33
      
15 Квітня, 2024 р., 16:19
Нагадуємо, що при об’явленні сигналу «повітряна тривога», при артилерійському або ракетному обстрілі потрібно спускатися в захисні споруди, які знаходяться поблизу, або скористатися найпростішими укриттями. (Укриття)
14 Квітня, 2024 р., 11:24
Мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, в районі населеного пункту Благодатне Волноваського району Донецької області 11.06.2023 загинув наш захисник КІРІЄНКО Олексій Вікторович, 1979 року народження.
12 Квітня, 2024 р., 15:24
Під час терористичної агресії росії проти України міжнародні партнери вживають всіх заходів допомоги українським аграріям для забезпечення продовольчої безпеки, - зазначають у Комітеті з питань аграрної та земельної політики.
12 Квітня, 2024 р., 14:54
Звертаємо вашу увагу, що постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року № 300, були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. № 918 (далі – Порядок).
12 Квітня, 2024 р., 14:34
       До Ямпільської селищної ради надійшла гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів від БФ «Глобал Емпавермент Мішн ЮА».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь