Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

11 Квітня, 2024 р., 08:17
В Україні щороку навесні й восени починається сезон паління сухої трави, листя й гілок дерев, попри те, що це заборонено. За такі дії загрожують штрафи та кримінальна відповідальність. Про це неоднаразово нагадують у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.
10 Квітня, 2024 р., 11:24
Нещодавно у м.Суми пройшов буткемп третьої хвилі програми UPSHIFT Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)яка реалізується у понад 40 країнах. Активні учасниці молодіжного центру "Дім", що працює на базі комунального заклалу Ямпільський центр культури і дозвілля Ямпільської селищної ради взяли участь у даній програмі. У рамках цього проєкту дівчата 4 дні навчалися  BootCamp. В ньому також брали участь молоді люди з Ромнів, Лебедину, Конотопу, Рівного та самих Сум.
10 Квітня, 2024 р., 11:17
       В рамках ініціативи «НАСІННЯ ПЕРЕМОГИ» проєкту «Згуртовані_громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки  Програми USAID  аграрного та сільського розвитку (АГРО)  для домогосподарств Ямпільської селищної територіальної громади надійшло насіння овочевих культур за підтримки Нової пошти. Власники 900 домогосподарств отримають набори «Насіння перемоги» від благодійників до складу яких входять:  томат (двох сортів), кукурудза, корневий салат та рукола.
04 Квітня, 2024 р., 13:49
Нещодавно у м. Київ відбувся Міжнародний конкурс мистецтв "Таланти весни". Учениці комунального закладу Ямпільська мистецька школа Ямпільської селищної ради знову в переможцях. Бурнос Вероніка - отримала 2 премією, а Кузюра Тетяна 1 премією у номінації естрадний вокал у своїх вікових категоріях.
04 Квітня, 2024 р., 13:10
Національним Фестивалем «Код Нації» оголошено проведення Всеукраїнського спортивного марафону «Крок» до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку
02 Квітня, 2024 р., 15:32
02 Квітня, 2024 р., 15:28
Головне управління ДПС у Сумській області нагадує платників податків Сумщини, що відповідно до п.п. 14.1.175 п.14.1 ст. 14 ПК України податковий борг - сума узгодженого грошового зобов'язання, не сплаченого платником податків у встановлений цим Кодексом строк, та непогашеної пені, нарахованої у порядку, визначеному цим Кодексом.
02 Квітня, 2024 р., 14:52
Щомісячний грантовий дайджест від Департаменту міжнародного співробітництва та економічного розвитку Сумської обласної державної адміністрації доступний.
01 Квітня, 2024 р., 14:55
Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Цей Порядок був затверджений у 2022 році постановою  від 16 серпня 2022 р. № 918 .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь