Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

22 Червня, 2017 р., 21:15
22 червня – є днем скорботи і вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні. У цей день вдячні мешканці селища зібралися біля меморіалу загиблим воїнам-землякам, щоб вшанувати пам'ять полеглих у горнилі війни. На мітингу з нагоди цієї події виступили селищний голова Н.М. Цибулько та голова ветеранської організації П.Г. Могила. Хвилиною мовчання вшанували подвиг  захисників, які спочивають вічним сном. Корзини з живими квітами установили до підніжжя пам’ятника на знак глибокої вдячності від громадян за  мирне життя. Не забули відзначити у своїх виступах  промовці і  нинішніх захисників України. І звичайно ж усім побажали миру і спокою, що є найголовнішим для кожного у житті.
20 Червня, 2017 р., 16:20
20 червня 2017 року розпочалися роботи по ремонту козирка над входом у 5 під’їзд будинку 29 по вул. Спасо-Преображенській. Даний вхід перебував у аварійному стані вже декілька років. На виконання звернення громадян із цього підїзду, було поставлене завдання ТОВ» Водолій-БС» відремонтувати вхідний козирок, щоб уникнути нещасних випадків.
20 Червня, 2017 р., 16:20
На днях завершаться роботи по капітальному  ремонту тротуару по вул. Соборна. На площі 910 м2 укладена бруківка сірого кольору. Залишилися роботи щодо укладення поребриків довкола дерев, які ростуть на тротуарі. Будівельні роботи виконувало ТОВ «АТРІА ГРУП». Квадратний метр робіт  по установленню бортових каменів, укладення бруківки, готування щебню складає 380 грн. (з матеріалами). Ще один відрізок  в селищі Ямпіль порадує мешканців, які щоденно проходять по ньому, придасть гарного настрою і почуттів
15 Червня, 2017 р., 17:53
15.06.2017 року, на прохання мешканців буд. 49 вул. Незалежна  була встановлена споруда, на якій мешканці матимуть змогу здійснювати вибивання килимів.
14 Червня, 2017 р., 10:45
13.06.2017 року з допомогою пожежної машини було здійснено відкачування води із шахтового колодязя по вул. Лугова. Згідно лабораторних досліджень якість води у цьому колодязі не в повній мірі відповідає санітарним нормам, але така картина з якістю води вбачається, майже, у кожному колодязі.
14 Червня, 2017 р., 10:44
13.06.2017 року на території ради здійснювалися роботи по видаленню сухих та аварійних дерев. Зрізання дерев доручили депутату селищної ради Олександру Єгоровичу Бондарю. За три години було видалено 10 дерев: два каштани в парку б. Ювілейний, чотири  вишні біля буд. 25 по вул. Спасо-Преображенській, аварійна липа по пров. Спасо-Преображенський і три сухі липи по вул. Глухівський шлях. Своєчасно гілля погрузили на автомобіль і вивезли, а деревину завезли в ДНЗ ясла-садок «Малятко» для опалення  приміщень в зимовий період. Але ще залишається багато аварійних і старих дерев, до видалення яких необхідно залучення спецтехніку з філії «Ямпільський РЕМ», але коштів не вистачає.
08 Червня, 2017 р., 20:16
07.06.2017 року в приміщенні Ямпільської селищної ради відбулося засідання 18 сесії 7 скликання . На засіданні були присутні 14 депутатів із 22-х. Систематично не з’являються на засідання сесії Марушко В.В., Давидюк М.В., Барков О.М., Суховеєв В.Л., Шинкаренко С.О.
07 Червня, 2017 р., 19:25
До селищної ради звернулися мешканці села Ростов з проханням відремонтувати аварійний міст, через який небезпечно пересуватися навіть пішоходам. Через цей місток добираються до районного центру мешканці сусідніх сіл. Селищна рада пообіцяла відремонтувати місток, замінивши старі матеріали на нові. Завезли 2 шестиметрові колоди, які завбачливо зберегли з конструкції покрівлі старого приміщення будинку піонерів. А ось дошку отримали із сосен, які спиляли на кладовищі с. Івотка. Власними силами за 2 дні (06-07.06.2017) працівники селищної ради установили новий місток, який стане в пригоді ще на багато літ. На його будівництво із бюджету селищної ради використані кошти лише на придбання цвяхів. Розпиловку і перевезення шельовки до місця роботи виконав депутат селищної ради Бондар Олександр Єгорович.
06 Червня, 2017 р., 19:52
06.06.2017 року у с. Прудище, в приміщенні об’єкту дозвілевої роботи, було проведене виїзне засідання з мешканцями. На ньому були присутні 4 мешканці громади. Особливо їх хвилював стан містка по вул. Партизанська, який все більше стає аварійним: утворилася на ньому яма, поручні проржавіли, плита розсипається. Місток знаходиться на дорогах районного значення, підпорядкований  ДП «Сумський облавтодор».
01 Червня, 2017 р., 20:24
Першого червня у смт Ямпіль  відзначили свято – День захисту дітей. У парку бульвару Ювілейний організували конкурс дитячих малюнків на асфальті «Світ очима дітей», де свою майстерність і фантазію виявляли більше сотні дітлахів. За їх старанність, своєрідне бачення прекрасного  вручали морозиво, а переможцям у конкурсі малюнків за перше місце - Мацуй Вероніці, за друге місце - Черносмазі Вікторії та Фандіковій Олесі, за третє місце - Османовій Аліме, Османовій Самірі та Хоменко Вікторії  додатково селищний голова  вручила подарунки і подяки  за призові місця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь