Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

21 Квітня, 2017 р., 16:31
21.04.2017 року працівники селищної ради, спільно з працівниками ТОВ «Водолій-БС» завершили ремонт дитячих майданчиків у смт Ямпіль. У ході запланованих робіт були укріплені розхитані споруди на майданчиках, проведені зварювальні роботи металевих елементів споруд, частково замінені стовпчики, ворини і планки на огорожах майданчиків та дошка на пісочницях. Відремонтовані споруди та огорожі були пофарбовані в яскраві кольори. Останніми пофарбували майданчик біля будинку №29 по вул. Спасо-Преображенська та буд. 6 по вул. Ботанічна.
19 Квітня, 2017 р., 21:18
З 18.04.2017 року розпочалися активні роботи з підготовки до проведення святкових заходів з нагоди перемоги над нацистами у Другій світовій війні. У першу чергу увагу приділяємо нашим святим місцям – братським могилам, пам’ятникам, обеліскам, пам’ятним знакам. Таких відомих місць на території Ямпільської селищної ради налічується більше  десятка. Щороку Ямпільська селищна рада проводить косметичний, а де і капітальний ремонт, з благоустрою наших святинь. Перші роботи по ремонту сходів біля меморіального комплексу виконані, далі – ремонт постаменту на Братській могилі воїнам – визволителям і колон меморіального комплексу, встановленого на честь воїнів – земляків, які не повернулися з війни, фарбування постатей воїнів. Уже закупили фарби, цементу, церезиту, водоемульсійної фарби для здійснення ремонтних робіт на суму 2400 грн.
18 Квітня, 2017 р., 20:26
18 квітня 2017 року двірниками селищної ради були  пофарбовані споруди і огорожа дитячого майданчика по вул. Заводська , біля будинку 10. На минулому тижні працівники ТОВ «Водолій-БС» укріпили огорожу та споруди, підбили на пісочниці дошки, замінили зламані планки та ворини на дитячому майданчику.
14 Квітня, 2017 р., 14:51
Працівники підрядної організації «АТРІА ГРУП» завершили розпочатий у кынцы 2016 року капітальний ремонт тротуарів по вул. Спасо-Преображенська. У ході робіт облаштували підхід до державної установи – управління соціального захисту населення, укріпили і по-новому переклали в деяких місцях тротуарну плитку, так як були виявлені недоліки під час укладання брущатки восени.
13 Квітня, 2017 р., 17:39
11.04.2017 року в центральному парку б-ру Ювілейного працівники Ямпільської селищної ради відремонтували лави, огорожу на дитячому майданчику, а потім усі споруди пофарбували в яскраві кольори, щоб приваблювали малюків.
12 Квітня, 2017 р., 16:02
Нещодавно у парку Партизанської слави невідомі зламали гойдалку на дитячому майданчику, встановленому восени 2016 року. Біля дитячої споруди були знайдені пусті пляшки з-під пива та жестяні банки. Зрозуміло, що «гойдалися» не маленькі діти, а «гарні молодці».
12 Квітня, 2017 р., 16:01
12.04.2017 року була здійснена заміна 16 перегорілих лампочок у вуличних ліхтарях за адресами:
10 Квітня, 2017 р., 20:14
06.04.2017 року розпочалися ремонтні роботи сходинок, які ведуть до провулку Спасо-Преображенський. Давно уже бетонні сходи розсипалися і здійснювати по них прохід ставало з кожним роком небезпечно, особливо взимку.
08 Квітня, 2017 р., 09:41
З квітня місяця розпочалися ремонтні роботи на дитячих майданчиках, які розташовані на території Ямпільської селищної ради. Всього їх 16. Експлуатуюча організація ТОВ «Водолій-БС» здійснила обстеження дитячих споруд на придатність їх до експлуатації. Ямпільська селищна рада замовила необхідний матеріал- стовпчики, планку, ворини, обрізну дошку – для здійснення ремонту огорож і пісочниць, які за зимовий період були зруйновані. Перший відремонтований дитячий майданчик пофарбували різнокольоровими фарбами  07.04.2017 року. Гадаємо, що це дитяче містечко привабить до себе багатьох бажаючих відпочити.
08 Квітня, 2017 р., 09:39
Користуючись нагодою, що Глухівська дорожньо-експлуатаційна дільниця виконувала поточний ремонт доріг обласного  значення, Ямпільська селищна рада  попросила виконати поточний ремонт дороги комунальної власності по вул. Спасо-Преображенська від повороту до автостанції, тому що ця ділянка найбільше розбита автобусами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь