Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

02 Листопада, 2023 р., 15:45
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО  За понад два роки функціонування ринку сільгоспземель 99,5% придбаних ділянок залишились в аграрному виробництві. Жодного масового виведення ділянок, про яке говорили опоненти ринку земель, не сталося.
01 Листопада, 2023 р., 11:26
 
01 Листопада, 2023 р., 08:28
З метою підвищення ефективності навчально-дослідної роботи на учнівських навчально-дослідних земельних ділянках, впровадження трудового виховання та підготовки учнів до активної, трудової самореалізації в закладах освіти України, набуття підприємницької компетентності Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено Всеукраїнський зліт учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань у 2023 році.
01 Листопада, 2023 р., 08:17
27-29 жовтня проходив перший навчальний модуль проєкту «Розвиток навичок фандрейзингу «Лідери відновлення» громадської організації «Агенція «Креативна Сумщина», що відбувся у місті Суми за фінансової підтримки Європейського Союзу та Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів Америки. Мета якого полягає у набутті навичок залучення коштів недержавного сектору серед представників різних груп впливу на локальному рівні, що дозволить об’єднати їх зусилля, спрямовані на відновлення територій.
31 Жовтня, 2023 р., 16:27
28.10.2023 відбувся відкритий шаховий турнір міста Кролевця серед юніорів.
31 Жовтня, 2023 р., 13:17
Сьогодні, 31 жовтня, Ямпільська громада провела в останню путь нашого земляка, захисника України, старшого сержанта Максима КУДРЯШОВА, 1996 року народження, мешканця смт Ямпіль, який загинув 29.10.2023 під час виконання бойового завдання, захищаючи кордони України.
30 Жовтня, 2023 р., 12:37
    При виконанні бойового завдання, захищаючи кордони України у жорстокій війні з російським агресором, загинув прикордонник, старший сержант КУДРЯШОВ Максим, 1996 року народження мешканець смт Ямпіль.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь